Alphacam

Licom AlphaCAM este un sistem complet CAD/CAM pentru platforma Microsoft Windows . Oferind posibilitatea integrării totale cu alte sisteme precum şi conectarea la orice maşină CNC , LICOM AlphaCAM reprezintă soluţia CAD/CAM totală.

AlphaCAM

AlphaCAM este programul de bază al întregii noastre game de programe, proiectat pentru industria prelucrării lemnului. AlphaCAM este folosit pentru producţia multor tipuri de componente, de la cele simple la cele complexe în 5 axe. În dezvoltarea AlphaCAM s-a pus accentul pe a oferi clienţilor noştrii productivitate, siguranţă şi flexibilitate.

AlphaCIM

Programul nostru de managementul producţiei, AlphaCIM, permite urmărirea afacerii Dvs. zi de zi, de la răspunsurile la întrebările din Departamentul de vânzări până la livrarea produsului finit cât şi procesele de producţie intermediare. Proiectat pentru a permite schimbul de informaţii dintre departamentele Dvs. pe o platforma de date comună, AlphaCIM permite aflarea în timp real a statutului oricărei comenzi din fluxul de producţie la un click de mouse.

AlphaDOOR

AlphaDOOR este un nou program pentru uşi ca modul al AlphaCAM. Permite producătorilor de uşi să beneficieze de avantajele celui mai complex sistem CAD-CAM utilizarea pe platforma Microsoft Windows. AlphaCAM se integrează perfect cu orice soft de control al producţiei cât şi cu toate tipurile de maşini.

AlphaSTAIR

Pentru mulţi, producţia de scări a fost considerată ca o artă închisă. Aceasta deoarece necesita calităţi şi cunoştinţe transmise din generaţii în generaţii. Lansarea ultimului produs de la Licom programul AlphaSTAIR a schimbat total această concepţie.AlphaSTAIR oferă companiilor un pachet complet de know-how al produsului, creând posibilitatea proiectării, calculaţiilor de cost, cotării şi producţiei folosind un singur program, în spiritul filozofiei Licom, uşor utilizabil şi complet.

» http://world.alphacam.com