Încălţăminte

Nevoia pentru introducerea rapidă a unor designuri de calitate superioară presează constant toate companiile producătoare de încălţăminte. Să fii primul care aduce un stil nou pe rafturile magazinelor face deseori diferenţa între succesul şi eşecul în afaceri. Cu software-ul avansat CADCAM de la Delcam, producătorii de încălţăminte scurtează timpul enorm, crescându-şi astfel cota de piaţă şi profitabilitatea. În plus, pentru designeri, performanţa şi flexibilitatea software-ului depăşesc restricţiile impuse de metodele tradiţionale.

Abordarea unică Total Modelling la CAD de la Delcam presupune că până şi calapodurile, pingelele şi tocurile cele mai complexe pot fi create rapid şi modificate uşor, conferind astfel o amploare crescută pentru experimentarea designurilor inovatoare. Logo-uri, texturi şi alte decoraţiuni pot fi încorporate în designul produsului pentru a ajuta branding-ul pentru întregul model. Clasarea automată a modelelor permite gamelor complete să se dezvolte rapid de la designul iniţial. Astfel, timpul rămas este alocat muncii de creaţie pentru noi modele.

Conceptele noi pot fi rapid comparate on-screen cu diferite materiale şi culori, cu o varietate mare de decoraţiuni, făcând ca designurile necorespunzătoare să fi eliminate fără costurile suplimentare pe care le-ar fi implicat fabricarea lor propriu-zisă. Aceste imagini computerizate pot fi de asemenea folosite pentru a testa feedbackul distribuitorilor en-detail şi al consumatorilor, înainte să se treacă la producţia de masă.

Folosirea software-ului Delcam pentru proceduri de rutină automate sporeşte eficienţa şi reduce posibilitatea de eroare. Mai exact, clasarea precisă a calapodurilor, pingelelor, tiparului şi a tocurilor oferă compatibilitate perfectă, uşurând astfel asamblarea şi operaţiunile de finisare, scâzând greşelile de fabricare. În plus, anumite secţiuni sau părţi standard, cum ar fi tocurile şi bombeurile pt fi stocate într-o bază de date pentru încorporarea ulterioară automată în noi modele.

Odată designul terminat, sistemele performante de prelucrare Delcam pot fi folosite pentru a genera informaţiile destinate prelucrării pentru orice model sau mulaj de model. Este disponibilă o gamă largă de strategii pentru a spori şi eficientiza viteza de prelucrare, pentru a se trece rapid la producţia de masă. În sfârşit, modulul de control permite verificarea prototipurilor, instrumentarelor şi mostrelor în paralel modelul din computer, pentru a se asigura că intenţia designerului este fidel reflectată de produsul finit.

 Beneficii