Design de produs

 Total Modelling este o combinaţie unică de design CAD flexibil şi rapid şi tehnici decorative.
Această paletă largă de tehnici, oferă designerilor posibilitatea creaţiei unui design de produs inovativ uşor şi rapid, fără restricţiile unui soft CAD convenţional.
După o perioadă în care Solid modelling a fost filozofia dominantă a design-ului, perioada recentă a demonstrat o creştere a importanţei Surface modelling. Aceste două abordări sunt acum combinate într-o varietate de "modelatoare hibride", acolo unde încadrăm şi PowerSHAPE de la Delcam, a cărui scop este de a combina viteza Solid modelling cu flexibilitatea modelării suprafeţei Surface modelling.

Total modelling extinde hybrid modelling pentru a include şi alte tehnici de design. Aceasta permite designerilor utilizarea diferitelor tipuri de modelare mult mai uşor şi vizualizarea rapidă a design-ului general a unui produs după orice modificare a unui singur element al acestuia. Gama tehnicilor înseamnă deasemenea şi faptul că design-ul solicitat poate fi completat fără restricţii sau compromisuri, neavând importanţă unde este punctul de start, o nouă idee, schiţa 2D, un produs existent, un model CAD sau chiar elemente din toate cele 4 tipuri.

 Beneficii