Soluţii soft CADCAM pentru industrie

Delcam este unul dintre liderii mondiali în soluţii soft CADCAM avansat, pentru dezvoltarea de produs pentru industria prelucrătoare. Compania s-a dezvoltat continuu de la fondarea ei, care s-a produs formal în 1977, după o activitate de dezvoltare la Universitatea Cambridge, Marea Britanie. Acum este cel mai mare dezvoltator de programe pentru design-ul de produs şi prelucrare din Marea Britanie, cu subsidiare în America de Nord, Europa şi Asia. Soft-urile Delcam sunt folosite acum de mai mult de 25.000 de companii din peste 80 de ţări.

Design de Produs

Total Modelling este o puternică combinaţie între un design rapid şi flexibil şi tehnici de decorare. Această alăturare unică dă posibilitatea designerilor de a crea produse noi mult mai uşor şi mai rapid, fără restricţiile unui soft CAD convenţional.

Ştanţe şi Matriţe

Programul Power Solution de la Delacam a fost dezvoltat în decursul a peste 30 de ani pentru a acoperi toate necesităţile matriţerilor. Programul susţine toate etapele în dezvoltarea matriţei de la modelul CAD al produsului până la producţie, verificare şi asamblarea diverselor componente.

Auto

Programele Delcam sunt folosite de leaderii producătorilor de automobile şi sub-contractanţii acestora pentru a le permite lansarea unor noi automobile şi a variantelor de design în cel mai scurt timp, mai scurt decât ar fi putut fi vreodată imaginat.

Aeronautica

Programele Delcam de producţie şi inspecţie sunt folosite de companiile aerospaţiale din întreaga lume pentru reducerea timpului de execuţie, pentru reducerea costurilor, creşterea calităţii şi reducerea pierderilor. Toate aceste companii au descoperit după introducerea soluţiilor Delcam o creştere semnificativă a productivităţii, a producţiei pieselor compozite, a structurii aerodinamice şi a componentelor motoarelor.

Ambalaje

Programul Power Solution de la Delcam ajută designerii şi producătorii de ambalaje să satisface cerinţele clienţilor lor pentru dezvoltarea unui design distinctiv şi inovativ în cel mai scurt timp posibil. În plus, calitatea înaltă şi acurateţea pot fi obţinute prin automatizarea multor rutine şi a calculelor repetate.

Încălţăminte

Delcam este leaderul mondial a furnizorilor de programe CADCAM pentru industria de încălţăminte. Programele Delcam ajută designerii şi producătorii de încălţăminte la creşterea eficienţei în toate stadiile de dezvoltare a unui nou design. În particular, ajută companiile la reducerea timpului lansării de produse cu un nou design îmbunătăţind calitatea şi fiabilitatea produselor de încălţăminte.

Maşinare

PowerMILL este leaderul mondial în sisteme CAM. Programul combină perfect o interfaţă uşor de utilizat cu ultimele strategii pentru prelucrare în 5-axe, cu o aşchiere foarte eficientă şi o viteză deosebită. Teste independente au demonstrat că PowerMILL poate scurta atât timpul de programare cât şi cel de prelucrare, rezultând o suprafaţă cu o finisare înaltă ceea ce reduce necesitatea finisării manuale.

Prototipaj rapid

Introducerea prototipajului rapid a facilitat companiilor din orice domeniu industrial creşterea rapidă a "nişei de piaţă" prin lansarea de noi produse mult mai rapid. Softurile Delcam permit pregătirea unor modele foarte detaliate pentru o producţie rapidă de prototip a unei largi palete de echipamente.

Bijuterii

Programul ArtCAM JewelSmith de la Delcam este ideal pentru designeri, producători de modele şi producători de orice tip de bijuterii şi obiecte de valoare, chiar dacă sunt unicate, piese realizate la comandă sau bijuterii produse în serie. În toate aceste cazuri, programul va duce la creşterea productivităţii şi calităţii, reducând semnificativ timpul de execuţie.

Mase plastice

Continua creştere a industriei de mase plastice depinde de dezvoltarea unui design cât mai inovativ şi o producţie de înaltă calitate, cu un timp de execuţie cât mai scurt în orice companie din lanţul de furnizori. Folosirea programelor Delcam ajută la atingerea acestor cerinţe în orice stadiu de la design la realizarea produselor de mase plastice.

Sculărie

Pachetul de programe Power Solution CADCAM de la Delcam a fost dezvoltat în decursul a peste 30 de ani, oferind utilizatorilor posibilitatea de a realiza un design rapid şi eficient, de a produce şi verifica orice tip de sculă, incluzând matriţe de injecţie a maselor plastice, cauciuc, materiale compozite, sticlă şi ceramică, cât şi a matriţelor de ambutisare, a echipamentelor şi modelelor de turnare pentru metale.

Reverse Engineering

Programul CopyCAD de la Delcam oferă un soft pentru inginerie inversată pentru lumea reală. Sistemul permite o producere rapidă a unor modele 3D cu datele colectate de la orice echipament de scanare. Chiar din date sărace calitativ este creată posibilitatea realizării unor reprezentări CAD complete cu ajutorul unei largi palete de unelte pentru modelling şi creare de suprafeţe.

Gravură şi Prelucrarea lemnului

Cu programul ArtCAM de la Delcam, desenatorii de heraldică sau alţi prelucrători din industria lemnului pot utiliza CNC routere în locul uneltelor tradiţionale şi astfel de a micşora timpul de realizare. ArtCAM poate creşte calitatea şi consistenţa produselor.

Ceramică şi porţelanuri

Suita de programe Power Solution de la Delcam a ajutat companiile lidere în domeniu, printre care includem Wedgwood, Homer Laughlin şi Eljer Plumbingware , la design şi producţie, mult mai eficient şi au scurtat timpul lansării produselor cu un nou design.

Inspecţie

Procesele şi echipamentele de verificare au suferit schimbări majore când companiile au trecut de la desenele 2D la modelele CAD, ca metode preferate de definire a producţiei. Programul PowerINSPECT produs de Delcam este leaderul mondial al soft-urilor de verificare independente de platforma hard, furnizând rapoarte amanuntite de verificare ceea ce permite o detectare timpurie a erorilor si corectarea acestora cu costuri minime.

Medicină / Stomatologie

Suita Power Solution de la Delcam este folosită în multe sectoare medicale şi stomatologice, incluzând aici design şi producţie în protetică şi ortodonţie. Delcam dezvoltă deasemenea programe şi aplicaţii la comandă pentru a acoperi întreaga gamă de cerinţe a companiilor ce activează în acest domeniu.